Het verkopen van uw bedrijfspand is een grote beslissing en moet u pas doen als u er klaar voor bent. Bij het nemen van de beslissing komt veel kijken. Allereerst moet u de waarde van uw bedrijf overwegen. Als de waarde laag is, is het misschien niet de moeite waard om te verkopen. Ten tweede, als er een potentiële koper is voor uw bedrijfspand, dan moet u er zeker van zijn dat deze goed voor het pand zal zorgen en de renovaties die moeten worden uitgevoerd, zal bijhouden. Ten derde, als u geen koper voor het pand van uw bedrijf in zicht heeft, kunt u het beste wachten totdat er een beschikbaar is.

Hoe te onderhandelen met een potentiële verhuurder of koper?

Onderhandelen met een potentiële verhuurder of koper kan een zenuwslopende ervaring zijn. U wilt er zeker van zijn dat u de best mogelijke deal krijgt, maar u wilt ook niet te opdringerig zijn. Om de beste deal te krijgen, is het belangrijk dat u voorbereid bent op wat er tijdens het onderhandelingsproces kan gebeuren. Hier zijn enkele dingen die u kunnen helpen bij het onderhandelen met een potentiële verhuurder of koper: Wees eerlijk over uw wensen en wat uw budget is. Wees duidelijk over hoeveel geld u aan huur/hypotheek moet uitgeven en wat uw maandelijkse uitgaven zullen zijn. Hierdoor kunnen zij u een nauwkeurige offerte geven. Ken uw rechten als huurder of huiseigenaar met betrekking tot reparatie- en onderhoudsverantwoordelijkheden. Weet welke reparaties onder de verantwoordelijkheid van verhuurder vallen en dat kan uw verantwoordelijkheid zijn. Houd rekening met het uitzettingsproces voor mislukte reparaties en weet wat u moet doen.

Wat moet u weten over het verkopen van uw bedrijfspand?

Bij het kopen van een bedrijf is het belangrijk om te weten wat u koopt. Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de beslissing om al dan niet een bedrijf te kopen en dit artikel geeft inzicht in een aantal zaken waarmee u rekening moet houden. Bij de verkoop van uw bedrijfspand is het belangrijk om te weten wat uw mogelijkheden zijn om tot het beste bod te komen. Dit artikel geeft inzicht in enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar aanbiedingen voor uw commercieel onroerend goed.

Bedrijfspand verkopen met huurder

Uw bedrijfspand verkopen met een huurder is een geweldige manier om uw winst te maximaliseren. Het helpt je ook om geld te besparen op je eigen huur en wat extra geld voor jezelf te verdienen. Hoe werkt het? Welnu, de huurder betaalt u een maandelijkse huur en in ruil daarvoor hebben zij het exclusieve gebruik van het onroerend goed. U kunt er zeker van zijn dat de woning goed wordt onderhouden door de huurder, omdat deze de huur betaalt. Tips:

  • Zorg ervoor dat je een overeenkomst hebt met je verhuurder waarin je je bedrijfspand met een huurder mag verkopen;
  • Zorg ervoor dat je een overeenkomst hebt met je huurders voordat je ze verkoopt;
  • Als je gaat verkopen, zorg dan dat je zeker dat het niet tijdens het hoogseizoen is.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here