Als je jouw bedrijf wilt laten opvallen op de weg moet je alle bedrijfsauto’s voorzien van belettering. Gewoon beletteren is niet zo opvallend, maar als je ervoor kiest om de totale auto’s te voorzien van een folie met opdruk biedt dat ongekende mogelijkheden. Deze manier van reclame maken op auto’s wordt carwrapping genoemd. Als er voldoende creativiteit in het ontwerp wordt gestoken en als de folie netjes op de auto wordt gemaakt krijgt je bedrijf veel belangstelling. Want dan ziet de auto er sensationeel uit.

Hoe werkt carwrapping?

Bij carwrapping krijgt je auto een nieuw uiterlijk. Dat wordt gedaan door een artistiek ontwerp op een folie te printen. Vervolgens wordt die folie op de lak van de auto geplakt. Het effect is groter als er meer van het oppervlak van de auto wordt voorzien van een folie met afbeelding. Zelf een ontwerp maken voor een auto kan wel, maar aangeraden wordt om dit over te laten aan een professionele artiest. Die zal met je in gesprek gaan over je ideeën en op basis daarvan een spectaculair ontwerp maken. Geïnteresseerd? Bekijk hier alle mogelijkheden van carwrapping.

Folie

De truc bij carwrapping is, dat er een folie met een print op de lak van de auto wordt gemaakt. Er zijn professionals voor nodig om dit goed te doen en te voorkomen dat er vouwen of luchtbellen in de folie komen. Als je een auto op een goede manier hebt voorzien van een ontwerp kan dat wel 10 jaar op de auto blijven zitten. De folie beschermt bovendien de lak van de auto. Als de afbeelding weer verwijderd is, is daar op de lak niets van te zien.

Carwrapping op andere voertuigen

Het spreekt voor zich dat carwrapping niet alleen kan worden toegepast op personenauto’s en bestelbussen. De techniek is ook geschikt voor caravans, motorfietsen, campers, boten, etc. Als je een foodtruck hebt is carwrapping de beste methode om die een nieuw super opvallend uiterlijk te geven. Het is in principe zelfs mogelijk om de foodtruck een metamorfose te geven tot één van de gerechten die je daar produceert. Met zo’n truck trek je gegarandeerd enorm veel aandacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here