Vaak zijn de standaard deuren in je huis best saai omdat ze zo standaard zijn. Alleen een nieuwe deur kiezen en aanschaffen is niet zo spannend, maar wanneer je hem moet plaatsen of laten plaatsen wordt het anders. 

Diverse schuifdeuren

Er zijn veel verschillende deuren en daarbij ook schuifdeuren. Qua uiterlijk zijn ze allemaal verschillend maar qua werking meestal hetzelfde. In principe zou een schuifdeur plaatsen niet veel werk moeten zijn zodra je een beetje weet hoe het in elkaar zit. Het is belangrijk eerst een deur te kiezen.

Ga naar een showroom en kijk naar verschillende deuren qua uiterlijk. Kies degene die jij het mooist vindt. Deze schuifdeuren van GLAZZ zijn namelijk makkelijk zelf te bevestigen. Zodra je die hebt kun je gaan kijken naar de bevestiging van die deur, want is het wel mogelijk waar jij hem wilt plaatsen? Eventueel kun je altijd een foto maken van tevoren waar je hem wilt hebben en je vraagt het aan de verkoper. Die kunnen je altijd adviseren en tips geven voor de bevestiging ervan.

Je hebt bijvoorbeeld schuifdeuren waarbij de rails en wieltjes niet te zien zijn. Je hebt schuifdeuren waarbij de wielen juist groot zijn en dus onderdeel van het ontwerp. Je moet zelf dus een overweging maken wat je het mooist vindt.  Ook qua grootte zie je veel verschillende deuren. Misschien wil je heel groot misschien niet, kijk ook of het wel nodig is anders kan het zonde zijn van je ruimte.

Benodigde spullen voor de bevestiging

Het is aardig wat werk wat je moet doen om de deur te bevestigen aan de muur. De deur zelf is meestal niet eens het lastigste gedeelte wel het bevestigen van de rails op de muur. Dit moet goed gedaan worden omdat je natuurlijk wilt dat het stevig hangt.

Laat je adviseren in de winkel welke bouten of pluggen je bijvoorbeeld nodig hebt om de rails op te hangen. Welke houden de rails zeker weten, leg meteen uit waar je muur van is gemaakt en zorg dat je het juiste gereedschap hebt hiervoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here