Een aansteker is misschien wel het meest onderschatte promotieartikel dat er bestaat. Toch kan een aansteker voor jouw bedrijf veel betekenen. Wij zetten 4 dingen op een rij die een aansteker voor jou kan bieden.

Vergroot de zichtbaarheid van jouw merk

Een aansteker met jouw bedrijfslogo is een ideaal promotiemiddel. Het wordt dagelijks gebruikt en zal zo steeds weer onder de aandacht komen van jouw doelgroep. Bovendien is een aansteker gemakkelijk mee te nemen, waardoor jouw merk ook op andere plekken zichtbaar zal zijn.

Creëer loyaliteit bij jouw klanten

Door een aansteker weg te geven als relatiegeschenk of give-away, laat je zien dat je waarde hecht aan jouw klanten. Hiermee vergroot je de loyaliteit bij jouw klanten en creëer je positieve associaties met jouw merk.

Bespaar kosten op andere marketingmiddelen

Een aansteker is relatief goedkoop om te bedrukken en zal een groot bereik hebben. Hierdoor kan het inzetten van aanstekers als promotieartikel kosten besparen op andere marketingmiddelen.

Geef een praktisch en handig cadeau

Een aansteker is niet alleen handig om sigaretten of kaarsen aan te steken, maar kan ook dienen als flesopener of als tool om iets open te schroeven. Door deze praktische functies kan een aansteker als cadeau altijd van pas komen.

Bij www.aanstekers.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aanstekers die bedrukt kunnen worden met jouw logo of tekst. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid om goedkope stormaanstekers te bedrukken voor outdoor liefhebbers, BBQ aanstekers te bedrukken voor een succesvolle zomercampagne of sigarettendoosjes te bedrukken voor een uniek relatiegeschenk. Kijk gerust eens op onze website voor meer informatie.

Een aansteker biedt veel voordelen voor jouw bedrijf. Met een bedrukte aansteker vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk, creëer je loyaliteit bij jouw klanten, bespaar je kosten op andere marketingmiddelen en geef je een praktisch en handig cadeau. Bij aanstekers.nl kun je terecht voor het personaliseren van aanstekers voor diverse gelegenheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here